Coaching

Wat is coaching?

Coaching is een doelgericht en creatief proces waarbij de coach jou ondersteunt bij het behalen van zelfgekozen persoonlijke en professionele doelen. Ik help je bij het kwalitatief verbeteren van je prestaties op het vlak van je werk en van je privé leven.

Ik coach vanuit het principe dat alles energie is en dat je met jouw focus en het bewust zijn van jouw emoties een wereld om je heen kunt creëren, die meer aansluit op wat je wel wilt, dan op wat je niet wilt. Bij mijn begeleiding van jou als cliënt, neem ik de natuurkundige Wet van Aantrekking als uitgangspunt. Like attracts like. Deze zegt dat overal waar jij je op richt, of je het nu wel of niet, bewust of onbewust wilt aantrekken, het naar je toe trekt. Dit is een energetisch proces. Als je veel praat en denkt over wat je niet wilt, zal je volgens deze wet steeds gelijksoortige situaties aantrekken omdat daarop je focus ligt. Het Universum kent namelijk geen ontkennende woorden als niet of geen, het kent alleen maar focus. Dus als je bepaalde gebeurtenissen in je leven niet meer wilt aantrekken, is het belangrijk dat je je bewust bent van waar je herhaaldelijk over praat of waar je veel over nadenkt, wil je een verandering teweeg brengen. Maar ook hoe je over jezelf denkt en praat, is van invloed op je lichamelijke en mentale gesteldheid. In de onderstaande link wordt uitgelegd wat de invloed van woorden en gedachten is op je lichaam, dat voor zo'n 70% uit water bestaat.

Dr. Masaru Emoto: Water, Consciousness & Intent: https://youtu.be/tAvzsjcBtx8

De behandeling

Bij een coaching nemen we eerst de tijd om je persoonlijke situatie te bespreken. Ik vraag je bij de eerste ontmoeting naar de moeilijkheden die in je leven spelen. We gaan kijken of er sprake is van patronen die zich herhalen; bijvoorbeeld dezelfde problemen die zich in diverse relaties voordoen. Hoe stel jij je op in een relatie? Zoek je de oorzaak bij jezelf of geef je de ander de schuld? Hoe kunnen we deze patronen doorbreken? Waar beginnen we? Altijd bij jouzelf. Hoe kijk jij naar jezelf en hoe denk je dat de buitenwereld jou ziet? Zijn jouw gedachten een reflectie van hoe anderen zich naar jou opstellen? Altijd! Zelf verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gevoelens is de eerste stap. Zelf verantwoordelijkheid nemen voor de gebeurtenissen in jouw leven is de tweede stap. Deze tweede stap kunnen we realiseren zodra je je bewust bent van dat je emoties  - en daarmee jouw energie - bepalend zijn voor wat je meemaakt. Ze zijn een reflectie van je gedachten, van de dingen waarover je praat of nadenkt. De totale sessie duurt ongeveer een uur.

Telefonische coaching

In de vroege ochtenduren en avonduren ben ik, zonder afspraak vooraf, bereikbaar voor telefonische coaching  via: https://www.topconsulenten.nl/profiel/astrid.

of: https://www.consulentenonline.nl/profiel/astryd/

 

Het doel

Het doel van de coaching is om je te leren om te gaan met lastige situaties door je bewust te zijn van je gedachten en je emoties die je in deze situaties aan de oppervlakte komen. Ik leer je deze bewust te sturen in de richting die jouw voorkeur heeft. Het resultaat is dat je je evenwichtiger, relaxter en gelukkiger voelt.

Wie kunnen bij mij terecht?

Ik ben gespecialiseerd in het coachen van hen die gediagnostiseerd zijn op:
- Hooggevoeligheid
- Hoogbegaafdheid
- Autisme

Maar coach ook:

 • Mensen met stressklachten
 • Mensen met emotionele klachten
 • Als je wilt werken aan verlegenheid
 • Als je wilt werken aan je geslotenheid
 • Als je wilt werken aan je assertiviteit
 • Als je het gevoel hebt dat je vast zit.

Maar ook als de volgende vragen met je resoneren:

 • Reageer je sterk op prikkels uit je omgeving?
 • Zou je willen leren hoe kan je deze prikkels en reacties kan beperken of onder controle kan krijgen zonder ze weg te drukken?
 • Heb je regelmatig negatieve gedachten?
 • Heb je je wel eens afgevraagd waarom je deze gedachten of overtuigingen hebt?
 • Hoe zou je willen denken? Hoe zou je je willen voelen? Wat staat je daarbij in de weg?
 • Ben je je bewust van wanneer en hoe vaak je deze gedachten en gevoelens hebt?
 • Zou je deze gedachten en gevoelens willen kunnen vervangen door positievere gedachten en gevoelens?
 • Wil je weer lekker in je vel zitten?

Testimonial : Meer vertrouwen

"Ik word sinds begin van 2016 door Astrid gecoacht. Het probleem waar ik tegen aan liep was dat ik al een paar jaar op zoek was naar een baan. Ik schreef tot wel 20 sollicitatiebrieven per week waarop ik nauwelijks respons ontving. Dit patroon wilde ik heel graag doorbreken. Ik leerde van Astrid om door positief te denken, positievere resultaten in mijn sollicitaties te behalen. Wat ik in de eerste plaats opmerkte, is dat ik me beter begon te voelen nu ik me meer bewust was van mijn gedachten en probeerde die zo positief mogelijk te houden. Dat was in het begin moeilijk, maar het ging me steeds gemakkelijker af. Het andere resultaat was dat ik heel snel een baan vond. Ik word nu zelfs benaderd door werkgevers die mijn cv tegen komen en hoef nog nauwelijks zelf te solliciteren. Het is nog niet de baan van mijn dromen, maar ik ben erg blij dat ik op weg ben. Ik voel me door de coachings van Astrid zelfverzekerder en dat straal ik ook uit."

Reviews telefonische coaching 

"Dankjewel weer! Als ik even mijn sturing nodig heb, dan ben jij er weer 🙂 Zo tof altijd!!!"

Mark1978 - 27-09-2019 21:31

 

"Astrid, bedankt voor je geduld en geweldige readings. Ik ben in de wolken en zenuwachtig! En jij zag een harte in de wolken dit is geen toeval. Ik hou je op de hoogte. Een echte aanrader met situaties en tijd, ze ziet duidelijke beelden en heeft tot nu toe altijd gelijk gehad. Liefs..."

Stier85 - 20-08-2019 21:17

 

"Wat een leuke warme vrouw aan de telefoon. Ze kon direct onze energieën zo goed aflezen ( van mij en degene waar ik de vraag over had) Ze wist precies te vertellen over ons beide hoe en wat zonder maar een woord erover te verteld te hebben. Te gek! Dankjewel voor het mooie consult en ik ga genieten :)"

Een geregistreerde gebruiker - 17-08-2019 20:58

 

"Je bent gewoon beter dan een therapeut en dat maakt een gesprek met je bijzonder. Ik bespreek al mijn bevindingen en kom zelf tot de conclusies, goed of minder goed maar wél vanuit mijn hart. En dan denk ik: o ja, ik wist het al maar nu nog beter! Daarom ben je zo goed. Maar dat wist je al :-)"

jacueline - 10-08-2019 16:26

 

"Bedankt voor je geduld met mij en het aanhoren van m’n gezeik over hetzelfde liedje iedere keer. Ik heb je nooit in het echt gezien maar je voelt iedere keer voor mij aan als een vriendin. De karakteromschrijvingen van de mensen om me heen kloppen altijd en je voelt de situatie altijd haarfijn aan. Heel erg bedankt voor al je adviezen en hoop dat al je toekomstvoorspelling uitkomen (tot nu toe altijd!) ik blijf je stalken haha"❤️

Kima89 - 18-07-2019 18:16

 

"Bedankt voor je luisterend oor en advies! Dit is beter dan alle therapie sessies die ik voor m’n depressie heb gehad. Ik wens je het beste van het beste toe. Voor de andere mensen die dit lezen, je zult geen spijt krijgen van je telefoontje en zal waarschijnlijk nog wel een tijdje willen blijven hangen. Thanks Astrid! <3"

Kima89 - 30-04-2019 23:36

 

"Wat heb jij mijn energie een positieve boost gegeven! Ik voel ineens weer de ruimte mezelf te kunnen zijn. Dank voor je inzichten".

Coby - 26-01-2019 19:18

 

"Wat word ik toch altijd weer blij van een paar minuten met jou gesproken te hebben!"

Marijke - 28-12-2018 15:26

 

"Hoi Astrid, bedankt voor je advies! Je had het eerder ook al juist. Met de tijd zal de rest ook wel blijken".

Een geregistreerde gebruiker - 23-12-2018 20:24

 

"Astrid, wat ben jij een topper! Tot nu toe komt alles uit :)"

Marijke - 02-11-2018 15:55

 

"Dank je wel, Astrid! Fijn dat je me zo goed coacht en op weg helpt, t klopt altijd wat je zegt!"

Anoniem - 26-10-2018 14:30

 

"Dank je wel Astrid, was weer een goed knal consult! Heel goed die spiegel en daarna de conclusie!"

Anoniem - 14-10-2018 00:12

 

"Superfijn ! Komt je hart binnen en raakt je kern van je wezen aan . Ik was vergeten wie en hoe ik ben. Ze raakte mijn liefde weer aan want die was ik door pijnlijke omstandigheden en teveel drukte kwijt geraakt Dankjewel Astrid"

Een niet-geregistreerde gebruiker - 04-05-2018 09:40

 

"Lieve Astrid, met je gouden inzicht heb je me zoveel goeds gebracht. Eén heel helder detail en alles werd een stuk duidelijker. Ongelooflijk wat mooi is dit. Mensen, bellen deze vrouw, ze is echt, maar dan ook echt goed en ook nog eens snel. Nou dan kom je er wel!! En dat is inmiddels gebleken. Kus en liefs"

Jacueline - 23-04-2018 20:15

 

"Lieve Astrid. Je bent de 1e ooit, die exact opmerkte hoe ik mijn leven heb geleefd. Dank je voor het inkleuren van mijn leven. Door je opmerkingen, bevestigingen en het zuiver waarnemen. Nu pas begrijp ik ten volste, wat mijn inmiddels volwassen dochter mij altijd spiegelde. Nooit zo bij stil gestaan. Een kostbaar inzicht. Dankbaarheid. Je bent een eerlijk, oprecht en zuiver medium. Het leven dient geleefd te worden. Be Happy en Geniet!!! Namasté"

Wilma - 22-09-2018 06:56

 

"Wat een heerlijk mens ben je en wat voelde ik me goed na ons gesprek. Ik ga er echt mee aan de slag , ook nog even op je website gekeken je bent gewoon een schat en wist zoveel te vertellen hoe iemand in elkaar zit . Geweldig lieverd en vijf dikke sterren voor jou!"

Frieda - 25-08-2018 20:21

 

"Binnen een paar seconden wist je exact te benoemen wat er met mij was gebeurd en hoe ik me voelde. Ik had het niet beter kunnen uitleggen. Dankjewel Astrid, voor het hartelijke, opbouwende gesprek".

Een niet-geregistreerde gebruiker - 22-08-2018 16:48