Coaching

Wat is coaching?

Coaching is een doelgericht en creatief proces waarbij de coach jou ondersteunt bij het behalen van zelfgekozen persoonlijke en professionele doelen. Ik help je bij het kwalitatief verbeteren van je prestaties op het vlak van je werk en van je privé leven.

Ik coach vanuit het principe dat alles energie is en dat je met jouw focus en het op natuurlijke wijze managen van jouw emoties, bewust een wereld om je heen kunt creëren, die meer aansluit op wat je wel wilt, dan op wat je niet wilt. Manifesteren doen we sowieso allemaal continu, dus we zijn er allemaal goed in. Maar door bewust je gedachten te monitoren, geef je een bewuste positieve draai aan je leven. Bij mijn begeleiding van jou als cliënt, neem ik de Wet van Aantrekking en de Wet van Aanname als uitgangspunten.

De Wet van Aantrekking zegt dat overal waar jij je op richt, of je het nu wel of niet bewust of onbewust wilt aantrekken, middels een energetisch proces naar je toe trekt. Als je veel praat en denkt over wat je niet wilt, zal je volgens deze wet steeds gelijksoortige situaties voorgespiegeld krijgen, omdat daarop je focus ligt. Het Universum, als feedbacksystem, weerspiegelt daarbij wat jou bezighoudt en hoe dit je bezig houdt terug in jouw realiteit. Ben je daadwerkelijk gericht op je wenste situatie of ben je (onbewust) meer gericht op de afwezigheid daarvan? Bewustwording van je gedachtepatronen is belangrijk, wil je een verandering teweeg brengen. Bij het bewust gebruik van de Wet van Aantrekking maak je vooral gebruik van visualisatie en kijk je uit naar de gewenste toestand terwijl je bewust in het ‘nu’, je huidige realiteit leeft (3D). Je verheugt je op de gewenste toestand. “Hoe geweldig zou het zijn als…?” Je kijkt naar wat zich in jouw wereld afspeelt vanuit je perceptie als mens. In de podcasts van Abraham-Hicks wordt gesproken over deze wet.

Abraham-Hicks, Rampage of Telling a New Story: https://youtu.be/3tkO_8Zzm9k

 

 

Bij het bewust gebruik van De Wet van Aanname ga je ervan uit de gewenste situatie al bereikt te hebben (5D). Je belichaamt je nieuwe en gewenste ‘ik’  en denkt, handelt al vanuit dat standpunt. Je werkt vooral met affirmaties die impliceren dat je je doel al bereikt hebt. Je overtuigingen en aannames spelen een centrale rol in dit creatie en manifestatieproces, dus het is belangrijk dat je je bewust bent van wat deze zijn en je af te vragen of ze je dienen of niet in het gewenste leven dat je wilt leiden. De Wet van Aanname stelt bovendien ook, dat jij degene bent die de regels en wetten bepaalt in dit creatie en manifestatieproces. “Ik ben zo dankbaar en trots dat ik .. bereikt/ voor elkaar heb”. Je kijkt naar de wereld vanuit jouw perceptie als creator (Hogere Zelf) van jouw eigen individuele realiteit. Jouw aardse persoon zie je daarbij als een portaal deze wereld in. Je gaat er dus vanuit dat jij degene bent die gebeurtenissen onder controle heeft en wacht niet op de feedback van het Universum. Bij deze wijze van manifesteren is persistentie het sleutelwoord. Ook al zie je niet direct resultaat, je laat je niet door afleiden door wat je ziet in je huidige realiteit en richt je gelijk weer op wat je initieel wilt ervaren. Neville Goddard is de prachtige vertolker van de ins & outs van deze wet.

Neville Goddard, Abdullah the Etiopian Rabi: https://youtu.be/-vNzjnOtpz8

 

 

De behandeling

Bij een coaching nemen we eerst de tijd om je persoonlijke situatie te bespreken. Ik vraag je bij de eerste ontmoeting naar de moeilijkheden die in je leven spelen. We gaan kijken of er sprake is van patronen die zich herhalen; bijvoorbeeld dezelfde problemen die zich in diverse relaties voordoen. Hoe stel jij je op in een relatie? Zoek je de oorzaak bij jezelf of geef je de ander de schuld? Hoe kunnen we deze patronen doorbreken? Waar beginnen we? Altijd bij jouzelf. Hoe kijk jij naar jezelf en hoe denk je dat de buitenwereld jou ziet? Zijn jouw gedachten een reflectie van hoe anderen zich naar jou opstellen? Altijd! Zelf verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gevoelens is de eerste stap. Zelf verantwoordelijkheid nemen voor de gebeurtenissen in jouw leven is de tweede stap. Deze tweede stap kunnen we realiseren zodra je je bewust bent van dat je emoties  - en daarmee jouw energie - bepalend zijn voor wat je meemaakt. Ze zijn een reflectie van je gedachten, van de dingen waarover je praat of nadenkt. De totale sessie duurt ongeveer een uur.

Alle advies die ik geef als medium-coach is gebaseerd op vele eigen persoonlijke successen in het bewust inzetten van de Wet van Aantrekking en de Wet van Aanname (en ik ben 100% overtuigd) ,aangevuld met de adviesen die ik van mijn en jouw gidsen krijg tijdens een individuele sessie.

Telefonische coaching

Ik ben vrijwel dagelijks bereikbaar en je kunt online een bel afspraak maken via http://www.astridziethelder.nl.

Ik bel jou dan op het afgesproken tijdstip.

Het doel

Het doel van de coaching is om je te leren om te gaan met lastige situaties door je bewust te zijn van je gedachten en je emoties die je in deze situaties aan de oppervlakte komen. Ik leer je deze bewust te sturen in de richting die jouw voorkeur heeft. Het resultaat is dat je je evenwichtiger, relaxter en gelukkiger voelt.

Wie kunnen bij mij terecht?

Ik ben ervaren in het coachen van hen die gediagnostiseerd zijn op:
- Hooggevoeligheid
- Hoogbegaafdheid
- Autisme

Maar ik coach ook:

 • Mensen met stressklachten
 • Mensen met emotionele klachten
 • Als je wilt werken aan verlegenheid
 • Als je wilt werken aan je geslotenheid
 • Als je wilt werken aan je assertiviteit
 • Als je het gevoel hebt dat je vast zit.

Maar ook als de volgende vragen met je resoneren:

 • Reageer je sterk op prikkels uit je omgeving?
 • Zou je willen leren hoe kan je deze prikkels en reacties kan beperken of onder controle kan krijgen zonder ze weg te drukken?
 • Heb je regelmatig negatieve gedachten?
 • Heb je je wel eens afgevraagd waarom je deze gedachten of overtuigingen hebt?
 • Hoe zou je willen denken? Hoe zou je je willen voelen? Wat staat je daarbij in de weg?
 • Ben je je bewust van wanneer en hoe vaak je deze gedachten en gevoelens hebt?
 • Zou je deze gedachten en gevoelens willen kunnen vervangen door positievere gedachten en gevoelens?
 • Wil je weer lekker in je vel zitten?

De coaching sessies worden o.a. ondersteund met podcasts (van diverse motivational speakers) die passen bij jouw leertraject en die ik je na afloopt van de sessie toestuur:

Joe Dispenza legt uit wat er in je lichaam voor reactie plaatsvindt als je oude gedragingen probeert te veranderen: https://youtu.be/ts70qV

I0lmI

Op www.facebook.com ben ik te volgen via:

https://www.facebook.com/astrid.soumah. Ik post er regelmatig (openbaar) quotes, tips & tricks om gebalanceerd te blijven. Om zo zuiver mogelijk te kunnen blijven consulteren, ga ik op facebook niet in op vriendschapsverzoeken van cliënten.

 

Testimonial : Meer vertrouwen

"Ik word sinds begin van 2016 door Astrid gecoacht. Het probleem waar ik tegen aan liep was dat ik al een paar jaar op zoek was naar een baan. Ik schreef tot wel 20 sollicitatiebrieven per week waarop ik nauwelijks respons ontving. Dit patroon wilde ik heel graag doorbreken. Ik leerde van Astrid om door positief te denken, positievere resultaten in mijn sollicitaties te behalen. Wat ik in de eerste plaats opmerkte, is dat ik me beter begon te voelen nu ik me meer bewust was van mijn gedachten en probeerde die zo positief mogelijk te houden. Dat was in het begin moeilijk, maar het ging me steeds gemakkelijker af. Het andere resultaat was dat ik heel snel een baan vond. Ik word nu zelfs benaderd door werkgevers die mijn cv tegen komen en hoef nog nauwelijks zelf te solliciteren. Het is nog niet de baan van mijn dromen, maar ik ben erg blij dat ik op weg ben. Ik voel me door de coachings van Astrid zelfverzekerder en dat straal ik ook uit."

Reviews telefonische coaching

"Lieve Astrid, omg Woow ongelofelijk ben je! Ik heb zoveel aan jou gehad de afgelopen weken, je hebt mij echt geholpen om anders te denken en te leren visualiseren en door te gaan met manifesteren! En woow wat een resultaat heb ik bereikt mede door jou! En dan heb ik het nog niet over je jjzersterke tijdsvoorspelling ..de laatse paar dagen kreeg je ineens 4 dagen te horen ( ik dacht huh ooh nu is het kwa tijd sneller en dat kan ook want ik voelde mij krachtiger en fijner in het manifesteren. En over die 4 dagen dacht ik oké het zal wel.....en plots tadaaaa precies 4 dagen kreeg ik appjes van hem binnen hahaha hoe prachtig is dat!! Ik dacht neee huh kan toch niet.... Nou lieve aardsengel en je gidsen ben jullie zoo dankbaar! Ik moet het allemaal nog verwerken, prachtig zeg wat een mens kan en dat dankzij jou!!! Blijven oefenen he!!!! Super!!!! Veel Liefs en Dikke knuffelxxxx".

 

"Astrid is zonder meer de beste consulent van de lijn.eerlijk oprecht.ze zet je altijd met haar positieve energie weer in je kracht,ben ik even mijn vertrouwen kwijt, bel ik Astrid en met haar vrolijke stem en mooie energie sta ik gelijk weer in mijn positieve kracht.ze is lief en zuiver , dankjewel Astrid dat jij er bent dikke knuffel".

 

"Astrid is echt de beste! Al haar voorspellingen komen uit, bijna eng. Zeker haar tijdsaanduidingen zijn keigoed! Toen ik in oktober vroeg wanneer ik HEM weer zou gaan zien, stelde zij stellig 7 en 8 november. Dit was niet logisch... Echter, werkdata werden spontaan door teamleidster geruild en voila: zowel 7 als 8 november zagen we elkaar! Als we in december gezoend hebben, dan laat ik het je direct weten. Dank je wel voor je steun!"

Anoniem

 

"Dankjewel Astrid! Je gaf me aan om het 3 dagen de tijd te geven. Dit heb ik gedaan en precies 3 dagen later gebeurde het! Iedere voorspelling wat betreft deze situatie is uitgekomen. Los van de voorspellingen, weet je ook heel goed advies te geven om een bepaalde situatie in te gaan om het allemaal positief te laten verlopen. Ik heb heel veel aan jouw adviezen gehad en ik zal je zeker nog eens bellen! Veel liefs!"

CJ

 

"Astrid the best🙏 altijd fijne gesprekken goed inzicht en zo weet ik wat me te wachten staat. Aanrader voor iedereen altijd 👍".

Anoniem

 

"Sow wat ben jij goed. Zonder al teveel woorden kom je gelijk tot de kern. Kijk nu al uit naar 28 januari"

Anouk

"Bedankt voor je voorspellingen die uitkomen, je adviezen en positieve energie!"

Jennifer

 

"Lieve Astrid, ik bel jou nu al vanaf 2018 volgens mij, en wauw...wat heb ik sprongen gemaakt door jouw hulp. En ik kan ook elke keer weer bij jou terecht, geen vraag is jou te gek. Zelfs als heel vaak in herhaling val, jij hebt engelen geduld met me. Jij bent echt mijn favo consulent. En dingen komen uit. Echt bedankt dat je er altijd bent....je bent echt een topper.. Liefs Mariam 💗"

 

"WAUW en nogmaals WAUW! Ik heb mijn zin niet afgemaakt en je weet het antwoord of richting al. Wat ben ik god dankbaar dat ik je hier heb gesproken. Je hebt mij enorm geholpen en elke keer wanneer ik vastzit gaat er 1 belletje rinkelen en dat is Astrid! haha Ik meen het dankjewel Astrid en ook aan je gidsen en elke gaven die je hebt en god natuurlijk! Liefs Aruna en groetjes aan jou super Astrid"

 

"Meer dan top! Echt de beste die ik ken! Positief en zuiver!"

Car,

 

"Astrid is echt de beste! Al jaren begeleidt ze mij en is altijd positief en zuiver. Ik zou geen betere coach kunnen wensen. Dank je wel lieve Astrid"

C.,

 

"Super gesprekken met Astrid altijd raak met dingen die ze zegt en leert je echt goed bij jezelf te blijven! Heel erg bedankt voor alles! ❤️"

Tanya,

 

"Astrid is een goed en prettig medium om mee te bellen. Ik belde haar met vragen over mijn verbroken relatie. Zij vertelde mij recent dat mijn ex meer contact met mij gaat opnemen en dat er positieve veranderingen aankomen. Sinds afgelopen donderdag is er meer contact. Ik heb vertrouwen in haar voorspellingen. Die komen uit"

Chris

 

"Wilde even weten hoe is met ma is “in the spirit world” kreeg ook echt het gevoel dat ze via terug comuniceerde, deed me erg goed 🌟"

Alaine,

 

"Wat ik merk als ik Astrid bel is dat zij oprecht dit werk doet uit liefde voor de medemens en om mensen op weg te helpen. Astrid is een lieve en doortastende vrouw bij wie je met elke vraag terecht kunt. Je zult met een goed gevoel ophangen"

Christiaan,

 

''Hoi Astrid, Bedankt voor je gesprekken en advies. Jou voorspellingen zijn uitgekomen en ook met de tijd zat je goed!"

Jennifer,

 

"Er is emotionele Iq en een wijsheid Iq, maar dit is pure spirituele intelligentie de beste die ik ooit heb keren kennen.als ik bel zeg ik ook even me “ aardsengel” bellen dat zegt genoeg.."

Forca,

 

"3de week December en een positief bericht” precies spot onn ! Kijk dit is precies wat we zoeken ! Inzichten 👌🏽 Vijf sterren voor jou !"

Amy, 25-01-2021

 

"Wat een topper! Meer dan 1000 sterren waard. Altijd standvastig, geeft altijd een positieve boost"

C v/d D - 27-11-2020

 

"Klopt als een bus ! Elke seconde waard..."

Gael - 31-10-2020

 

"Topper! Meer dan 5 gouden sterren! Altijd positief, standvastig in de antwoorden en een grote steun!"

Een geregistreerde gebruiker - 24-10-2020 19:07

 

"Astrid gaf waardevolle tips mee, ik ga hier zeker aan werken! Ontzettend bedankt voor je tijd, ik vertrouw erop!"

Danny - 21-10-2020 15:37

"Dank je wel voor je steun, je positiviteit en je krachtige voorspellingen! Topper ben je! Ik hou vol en zorg dat de spiegels positief worden! C"

Een geregistreerde gebruiker - 10-10-2020 19:32

"Dank je wel. Je hebt gelijk, met een positieve mind kun je alles. Benieuwd of ik morgen verliefd wordt op een nieuw paard. En heel benieuwd of A. begin november contact op neemt. Dank je wel voor je positieve kracht die je geeft"

Ingrid111971 - 09-10-2020 10:45

"Astrid...altijd plan van aktie....eerlijk...en bemoedigend..."

Leontine - 07-10-2020 09:35

"Astrid is een geweldig medium! Kan goed invoelen en geeft concrete - en plausibele - verklaringen voor bepaalde gebeurtenissen. Absolute aanrader. Zij is gedetailleerder dan menig ander medium die ik heb gesproken. Absolute aanrader om te bellen".

chris1979 - 30-09-2020 15:11

 

"Tsja, en 7 september zou er iets fijn met "hem" gebeuren, vertelde je mij een maand geleden. En ja, vandaag 7 september gebeurde er dus totaal onverwachts iets fijns! Top ben je!! En super positief! Thxxx. Liefs van C v/d D"

Een geregistreerde gebruiker - 07-09-2020 21:17

 

"Vriendelijke vrouw. Kan goed invoelen/uitleggen wat er speelt en geeft goede adviezen 🙂 Zeker de moeite waard om te bellen".

Een geregistreerde gebruiker - 04-09-2020 20:36

 

"Ik kwam voor iets anders, maar kreeg een hele mooie boodschap over hetgeen waar ik niet voor kwam. Hoe bijzonder is dat! Prachtig gesprek!"

Patatje - 28-08-2020 16:13

 

"Fantastisch gesprek, direct de juiste energie en heel mooie antwoorden gekregen op vragen die ik niet eens heb moeten stellen. Je plukte dat wat me bezighield zomaar uit mijn energie. Bedankt voor je hulp om me zo snel in mijn kracht te zetten. Ik voel mezelf stralen als nooit tevoren".

Nancy - 18-08-2020 11:59

 

"Dank je wel! Top altijd fijn om met je te praten en de fijne tips die je altijd hebt! Xxxx"

Liefde - 07-08-2020 20:08

 

"Zo fijn om met je te praten .. je zet me altijd weer op t goeie spoor dankje xxx"

Fem - 30-07-2020 22:47

"Astrid is gewoon super!! ze kan heel goed de situatie en personen invoelen. het klopt ook altijd, ze stelt me gerust en met de tijd heeft ze al een paar keer precies goed gezeten. Ik raad iedereen Astrid dus ook aan, en bij twijfel ook gewoon bellen dan is deze twijfel zo weg. Lieve Astrid super bedankt om me gerust te stellen en met altijd zo goed te helpen het is nooit teveel".

joyce - 09-07-2020 10:26

 

"Fijn gesprek , zoals altijd . Top!"

Fem - 28-06-2020 00:22

 

"Wijsheid en het hart op de juiste plek".

Leefjedromen - 25-06-2020 21:47

 

"Helemaal top weer !"

Danielsan - 24-06-2020 08:49

 

"Dankjewel Astrid, was een wijze les! Tja, we vergeten het zo snel dat we echt wel de regisseur zijn van ons eigen leven. Heb je mooi en goed verwoord en ik hoor mijn Tom tom nu ook weer duidelijker. Laat het je zeker weten over 2 maanden en 1 week! Fijne dag nog, voor jou ook alle goeds en veel liefs! xx

Ingy - 15-05-2020 15:00

 

"Astrid is echt een topper, ze heeft mij veel inzichten gegeven. Ze kan je ook goed vertellen hoe alles naar je toe kan trekken. Ik vind haar echt geweldig. Alles wat je aandacht geeft groeit......dat hebben we even omgezet samen".

Boterbloem - 14-05-2020 10:13

 

"Lieve Astrid, Ik spreek je nu al zeker twee jaar met enige regelmaat. Jouw gave ervaar ik als zeer bijzonder. Je ziet/voelt heel sterk, heel erg snel en bent daarin zeer gedetailleerd, soms over allerlei dingen die ver terug gaan in de tijd. Gesprekken met jou zijn altijd opbouwend, zeer positief en helend. Ik leg nooit de hoorn neer zonder weer ontzettend veel aan inzichten, wijsheid en handvaten te hebben gekregen van je. Ik kom steeds meer in mijn power en dat heb ik zeker aan jou te danken. Je zegt altijd precies waar het om draait. Je bent een bijzonder mooi mens, zeer puur en heel integer. Dankjewel voor veel...
Dikke knuffel".

Anoniem - 19-04-2020 18:20

 

"Wat er ook is en wat er ook speelt, zij is altijd in staat om je inzichten te bieden en je weer in je eigen kracht te plaatsen. Super positief ingesteld, wijs en een schat van een mens!"

Kima89 - 23-02-2020 23:28

 

"Dankjewel Astrid, dat je gelijk bij de kern kwam. Je bent heel goed, tot gauw weer. X"

Een geregistreerde gebruiker - 17-02-2020 07:54

 

"Geweldig.. Je doorziet zo snel de kern en weet elke keer weer positieve kracht en energie te geven. Het gaat stromen en vervolgens blijkt het allemaal te kloppen. Echt een aanrader!"

Anoniem - 08-02-2020 02:48

 

"Positief, zuiver, ik word altijd blij van je! Krachtige energie, blijft bij eerdere voorspellingen!"

Een geregistreerde gebruiker - 01-01-2020 11:03

 

"Ik sluit mij hier bij aan. Heel duidelijk en eerlijk. Dankjewel".

Een geregistreerde gebruiker - 31-12-2019 00:36

 

"Zeer goed!! Ze weet waar ze het over heeft. Een dynamische vrouw die alles uit de kast haalt je verder te helpen in je ontwikkeling. Dank nogmaals, ook voor alle toevoeging per mail na het gesprek. Je hoort nog een keer van mij. Groetjes en liefs Annemiek".

annemiek - 30-12-2019 19:16

 

"Top! Top! Top!"

Een geregistreerde gebruiker - 06-12-2019 18:07

 

"Mijn grote steun en toeverlaat! Altijd positief! Dank je wel lieve Astrid!"

Een geregistreerde gebruiker - 06-12-2019 18:06

 

"Wat ben je toch een topper! Dank je wel! Het stroomt weer fantastisch. Ga ervoor dat het zo blijft stromen!"

Een geregistreerde gebruiker - 24-11-2019 19:09

 

"Ik moet er echt om glimlachen. Woorden aanhalen, dingen zeggen... het universum praat via jou.. hahahahaha. Zo mooi om jou te spreken en hoe je me helpt met alles! Gewoon super!"

Mark1978 - 21-11-2019 21:24

 

"Jouw positiviteit helpt mij telkens weer! Heerlijk om mee te sparren. Dank je wel voor de fijne gesprekken!!"

Een geregistreerde gebruiker - 24-10-2019 18:59

 

"Bedankt Astrid voor al je adviezen!"

Een geregistreerde gebruiker - 28-09-2019 19:24

 

"Dankjewel weer! Als ik even mijn sturing nodig heb, dan ben jij er weer 🙂 Zo tof altijd!!!"

Mark1978 - 27-09-2019 21:31

 

"Astrid, bedankt voor je geduld en geweldige readings. Ik ben in de wolken en zenuwachtig! En jij zag een harte in de wolken dit is geen toeval. Ik hou je op de hoogte. Een echte aanrader met situaties en tijd, ze ziet duidelijke beelden en heeft tot nu toe altijd gelijk gehad. Liefs..."

Stier85 - 20-08-2019 21:17

 

"Wat een leuke warme vrouw aan de telefoon. Ze kon direct onze energieën zo goed aflezen ( van mij en degene waar ik de vraag over had) Ze wist precies te vertellen over ons beide hoe en wat zonder maar een woord erover te verteld te hebben. Te gek! Dankjewel voor het mooie consult en ik ga genieten :)"

Een geregistreerde gebruiker - 17-08-2019 20:58

 

"Je bent gewoon beter dan een therapeut en dat maakt een gesprek met je bijzonder. Ik bespreek al mijn bevindingen en kom zelf tot de conclusies, goed of minder goed maar wél vanuit mijn hart. En dan denk ik: o ja, ik wist het al maar nu nog beter! Daarom ben je zo goed. Maar dat wist je al :-)"

jacueline - 10-08-2019 16:26

 

"Bedankt voor je geduld met mij en het aanhoren van m’n gezeik over hetzelfde liedje iedere keer. Ik heb je nooit in het echt gezien maar je voelt iedere keer voor mij aan als een vriendin. De karakteromschrijvingen van de mensen om me heen kloppen altijd en je voelt de situatie altijd haarfijn aan. Heel erg bedankt voor al je adviezen en hoop dat al je toekomstvoorspelling uitkomen (tot nu toe altijd!) ik blijf je stalken haha"❤️

Kima89 - 18-07-2019 18:16

 

"Bedankt voor je luisterend oor en advies! Dit is beter dan alle therapie sessies die ik voor m’n depressie heb gehad. Ik wens je het beste van het beste toe. Voor de andere mensen die dit lezen, je zult geen spijt krijgen van je telefoontje en zal waarschijnlijk nog wel een tijdje willen blijven hangen. Thanks Astrid! <3"

Kima89 - 30-04-2019 23:36

 

"Wat heb jij mijn energie een positieve boost gegeven! Ik voel ineens weer de ruimte mezelf te kunnen zijn. Dank voor je inzichten".

Coby - 26-01-2019 19:18

 

"Wat word ik toch altijd weer blij van een paar minuten met jou gesproken te hebben!"

Marijke - 28-12-2018 15:26

 

"Hoi Astrid, bedankt voor je advies! Je had het eerder ook al juist. Met de tijd zal de rest ook wel blijken".

Een geregistreerde gebruiker - 23-12-2018 20:24

 

"Astrid, wat ben jij een topper! Tot nu toe komt alles uit :)"

Marijke - 02-11-2018 15:55

 

"Dank je wel, Astrid! Fijn dat je me zo goed coacht en op weg helpt, t klopt altijd wat je zegt!"

Anoniem - 26-10-2018 14:30

 

"Dank je wel Astrid, was weer een goed knal consult! Heel goed die spiegel en daarna de conclusie!"

Anoniem - 14-10-2018 00:12

 

"Superfijn ! Komt je hart binnen en raakt je kern van je wezen aan . Ik was vergeten wie en hoe ik ben. Ze raakte mijn liefde weer aan want die was ik door pijnlijke omstandigheden en teveel drukte kwijt geraakt Dankjewel Astrid"

Een niet-geregistreerde gebruiker - 04-05-2018 09:40

 

"Lieve Astrid, met je gouden inzicht heb je me zoveel goeds gebracht. Eén heel helder detail en alles werd een stuk duidelijker. Ongelooflijk wat mooi is dit. Mensen, bellen deze vrouw, ze is echt, maar dan ook echt goed en ook nog eens snel. Nou dan kom je er wel!! En dat is inmiddels gebleken. Kus en liefs"

Jacueline - 23-04-2018 20:15

 

"Lieve Astrid. Je bent de 1e ooit, die exact opmerkte hoe ik mijn leven heb geleefd. Dank je voor het inkleuren van mijn leven. Door je opmerkingen, bevestigingen en het zuiver waarnemen. Nu pas begrijp ik ten volste, wat mijn inmiddels volwassen dochter mij altijd spiegelde. Nooit zo bij stil gestaan. Een kostbaar inzicht. Dankbaarheid. Je bent een eerlijk, oprecht en zuiver medium. Het leven dient geleefd te worden. Be Happy en Geniet!!! Namasté"

Wilma - 22-09-2018 06:56

 

"Wat een heerlijk mens ben je en wat voelde ik me goed na ons gesprek. Ik ga er echt mee aan de slag , ook nog even op je website gekeken je bent gewoon een schat en wist zoveel te vertellen hoe iemand in elkaar zit . Geweldig lieverd en vijf dikke sterren voor jou!"

Frieda - 25-08-2018 20:21

 

"Binnen een paar seconden wist je exact te benoemen wat er met mij was gebeurd en hoe ik me voelde. Ik had het niet beter kunnen uitleggen. Dankjewel Astrid, voor het hartelijke, opbouwende gesprek".

Een niet-geregistreerde gebruiker - 22-08-2018 16:48