Even voorstellen

Even voorstellen

Mijn naam is Astrid Soumah en ik ben een geboren en getogen Amsterdamse, die in 1970 het levenslicht zag. In 2011 kwam ik met Kinesiologie in aanraking omdat mijn eigen lichaam uit balans was. Het resultaat van de kinesiologische sessies waarin ik zelf behandeld werd, was dat ik me in lichaam en in geest meer ontspannen voelde. Dat het lichaam sprak en aangaf hoe het zelfhelende vermogen ervan het beste gebruikt kon worden, intrigeerde mij enorm! Nadat ik twee jaar als cliënt behandeld was geweest, besloot ik om de vierjarige HBO opleiding aan de Nederlandse School voor Kinesiologie te Rhenen te volgen (www.schoolvoorkinesiologie.nl), omdat ik wilde uitdragen wat ik zelf had ervaren. Wat ik nooit had durven vermoeden, is dat het vak Kinesiologie een ware passie voor me werd. Dit is de reden dat ik besloot me te vestigen als kinesiologisch therapeut en een eigen praktijk op te richten.

 

In mijn opleiding als kinesiologe, leerde ik te communiceren met het lichaam van mijn cliënten door middel van het afnemen van spiertesten, waardoor ik voor jou inzichtelijk kan maken wat jouw lichaam jou probeert te vertellen. Hierdoor kan ik je als therapeut begeleiden in je eigen ontwikkelingsproces, met als uiteindelijke doel: het scheppen van een basis van welzijn en autonomie voor alle niveaus van jouw leven.

 

Al zo’n 20 jaar voordat mijn opleiding als kinesiologe begon, volgde ik diverse cursussen in welke ik als medium leerde te werken met mijn eigen en met universele energie: magnetiseren, psychometrie en intuïtieve ontwikkeling. Ik zag toen al wat het werken met deze disciplines (die onderaan deze pagina nader uitgelegd worden) met mij en met de mensen die ik behandelde deed. Ik combineerde magnetiseren en psychometrie tot één behandelwijze in healing-sessies en begeleide daarnaast mensen bij hun intuïtieve ontwikkeling in mijn coaching-sessies. Beide disciplines blijken de balansen die ik geef in de kinesiologische sessies perfect aan te vullen. Daarom besloot ik ook deze op te nemen in mijn praktijk zodat ik mijn cliënten een volledig pakket aan kan bieden.

 

Uitleg gebruikte termen:

  • magnetiseren: het door middel van gekanaliseerde energie herstellen van een geblokkeerd energieveld met behulp van handoplegging.
  • psychometrie: het lezen c.q. vertalen van energie aan de hand van een voorwerp of foto.
  • intuïtieve ontwikkeling:  de ontwikkeling van intuïtie (innerlijk weten) naar autonomie (je eigen weten volgen)