Healing

Wat is healing?

Healing is het herstellen van geblokkeerde energiestromen in en om het lichaam met behulp van kosmische energie. Healing is geschikt voor zeer uiteenlopende klachten en herstelt blokkades op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied.

In en om je lichaam stroomt energie die geblokkeerd kan raken door vastgeroeste patronen of denkbeelden, stress, onverwerkte emoties of onprettige ervaringen. Blokkades ontstaan door bijvoorbeeld stress thuis of op je werk, onrust, zorgen, eenzaamheid of frustratie. Dit kan tot gevolg hebben dat het energiegehalte in je lichaam daalt. Dat kan zich op de lange termijn manifesteren als pijn, ongemak, fysieke ziektes, psychische problemen, vermoeidheid of dat je gewoon niet lekker in je vel zit.

De behandeling

Tijdens een unieke "powerbooster"-healing laat ik geblokkeerde energie weer stromen zoals bedoeld is. Dat doe ik door mijn handen te gebruiken die ik magnetisch oplaad door ze tegen elkaar aan te wrijven en kosmische energie aan te spreken. Tijdens de behandeling kan het zijn dat je een tinteling of een lichte druk ervaart op de plekken waar de energie in de eerste instantie geblokkeerd was, of dat er emoties vrijkomen die je had weggestopt. Energie die weer gaat stromen, stroomt door het zelf-herstellende vermogen van het lichaam precies naar de plekken die deze energie nodig hebben. Omdat de energie weer gaat stromen ervaar je dat je na een healingssessie gemakkelijker  toegang hebt tot heldere inzichten en dat je nieuwe stappen durft te zetten.

Een healing wordt altijd gecombineerd met een helderziende consult voor een maximaal resultaat.

 

Tijdens een healingssessie maak ik soms tevens gebruik van de Access Bars. Access Bars is een zachte behandelwijze, waarbij 32 punten op het hoofd in verschillende samenstellingen licht worden aangeraakt en waarmee het lichaam in staat gesteld wordt om oude gevoelens, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten.

Het doel

Het doel van de behandeling is dat je je lichamelijk, emotioneel en mentaal meer ontspannen voelt, waardoor je weer beter functioneert.

Wanneer kan healing worden ingezet?

Omdat healing geschikt is voor zeer uiteenlopende klachten kan het worden ingezet bij o.a.

 • stress gerelateerde en burn-out klachten
 • chronische pijnklachten
 • depressieve klachten
 • ernstige vermoeidheid
 • hoofdpijn
 • astmatische klachten
 • darm- en spijsverteringsklachten
 • rugklachten
 • pijnklachten
 • het loslaten en verwerken van emoties
 • besluiteloosheid
 • trauma’s
 • angsten

Healing is complementair, dus bedoeld als aanvulling op de reguliere gezondheidszorg. Ik vind het daarom belangrijk dat je eerst je huisarts of een andere medisch specialist consulteert als je ernstige lichamelijke of psychische klachten hebt, voordat je bij mij een behandeling ondergaat.

 

De healing sessies worden o.a. ondersteund met podcasts (van diverse motivational speakers) die passen bij jouw leertraject en die ik je na afloopt van de sessie toestuur:

Abraham-Hicks, Telling a new story: https://youtu.be/3tkO_8Zzm

9k Deze podcast helpt je om de prikkels die je nu ervaart om te buigen naar constructieve gedachten.

 

Testimonial: het vuurtje is weer aan

Wil je nog even bedanken voor de healing en de links, heb de smaak weer te pakken en het vuurtje is weer aan 🔥😘

P.

Testimonial: Ik krijg van heel veel mensen te horen dat ik een totaal ander mens ben

Deze cliënt had voor een 3-luik gekozen. Dat zijn 3 sessies verdeeld over 5 weken. In dit geval een Healing, een sessie Access Bars en een sessie Kinesiologie. Haar reactie:

“Hoi Astrid, ik ben zo enthousiast over je dat ik iedereen over mijn ervaringen vertel🥰 Mag ik jou contact geven aan degene die echt oprecht geïnteresseerd zijn om naar je toe te gaan? Aan de anderen geef ik alleen je website. Ik krijg van heel veel mensen te horen dat ik een totaal ander mens ben🙏 Zo voel ik dat ook!”

S.

Testimonial: Nog nooit zo goed in mijn energie gezeten.

Hi Astrid, 

Ik laat je weten hoe het met me gaat. 

Pretty good, ik heb nog nooit zo goed in mijn energie gezeten. Meer krachtig en positief, zoals ik weet dat ik ben. Al was ik één keer wel in een dip vanwege een eerdere slechte ervaring, en ik kreeg een flashback doordat ik in een zelfde soort situatie kwam. Ik realiseerde me dat het angstgevoelens waren van toen. De dag erna kon ik mezelf eruit trekken.

Ik zit in een goede flow. Keuzes gemaakt, ik weet wie ik ben. Dat wist ik al, maar ik voel me stabiel. 

Ik krijg ook steeds meer visioenen en voel intuïtief veel meer aan. 

Het zal zijn dat ik er meer ruimte voor creëer. Luister naar mezelf en rust heb. Ik gebruik mijn muziek en affirmaties. Communiceer met gidsen, engelen en universum. Ik kan loslaten, negatieve situaties en personen. Een speciaal en belangrijk persoon in mijn leven heb ik ruimte gegeven. Daarvoor vraagt het  mij minder energie en krijgt de ander de kans om voor zichzelf het pad te zoeken en eer verantwoordelijk voor te zijn. Het gaat goed. 

Ik ben je erg dankbaar.

B.

Testimonial: Knopen doorgehakt

Hallo Astrid,

Even een update: voel me goed na je behandeling. Heb al twee knopen doorgehakt :-). Wel zere schouders maar dat gaat wel weer over.
Heb een groot gedeelte aan mijn moeder verteld. Hoop dat ze ook een afspraak bij je maakt. Heb echt wat van de behandeling geleerd, al aardig wat dingetjes toegepast en dat voelt goed😄.

Hartelijke groet C.

Testimonial: Alleen maar positief

Hoi Astrid,

Dat was een hele bijzondere en mooie sessie. Normaal ben ik erg zenuwachtig voor afspraken etc. maar gisteren voelde ik me echt heel ontspannen en dat gevoel werd bevestigd toen ik je zag, wat een mooie en positieve energie. Ik heb het als zeer bijzonder ervaren en ik ging ook echt met een grote glimlach naar huis. Gisterenavond voordat ik ging slapen weer even gemediteerd en ik kreeg weer dat zelfde gevoel als toen jij je handen op mij legde en ik de energie voelde. Vanmorgen op het werk kreeg ik een dikke knuffel van X en vanmiddag op het werk kreeg ik al een groot compliment dat ik er goed uit zag, mijn ogen straalden blijkbaar. Ook kreeg ik hulp van 2 kanten, zo mooi! Dus wat gisteren allemaal teweeg heeft gebracht en nog gaat brengen... alleen maar positief!
Echt bedankt voor deze mooie en bijzondere ervaring, ik kom zeker nog eens terug.
Ook bedankt voor de podcasts, vanmorgen al geluisterd. Mooi! Ook bedankt voor de tips! 🙂

Groetjes M.

Testimonial: Ontspannen in hoofd en lijf

Hoi Astrid,

Ik wilde nog even zeggen dat ik me heel goed voel na je behandeling van donderdag. Ik voel me zo ontspannen in mijn hoofd en lijf. Heel erg bedankt nog hiervoor.

liefs  A.

Testimonial: Helderder en fitter

Ik voelde me al een tijdje niet lekker in m'n vel zitten, moe, futloos en niet goed in m'n kracht staan. Ik voelde me ontaard, en kon niet goed m'n emoties uiten. Sinds Astrid mij een healing heeft gegeven voel ik me veel sterker, ik merkte dat m'n stem meer helder klonk en mijn emoties los kwamen die ik voor mijn gevoel al lang had opgekropt. Ik kan nu letterlijk en figuurlijk m'n stem laten horen en ben veel fitter. Ik heb weer zin om dingen voor mezelf te doen en te ondernemen. Ik merkte dat dit gevoel meteen aangewakkerd werd. De manier waarop Astrid mij behandelde voelde heel warm, licht en prettig aan. Het contact, de manier waarop Astrid communiceert en waarop zij bij jou kan voelen waar de blokkades zitten ervaar ik als prettig. Ik voelde letterlijk de energie weer opbloeien in mijn lichaam. Al met al ben ik erg dankbaar en blij dat ik deze behandeling bij Astrid heb gedaan en zal het zeker bij anderen aanraden! Liefs een tevreden klant.

Testimonial: Meer inzichten

Ik heb nu een aantal keer een healing van Astrid gekregen. De eerste keer wist ik niet goed wat ik kon verwachten. Maar Astrid stelde mij meteen op mijn gemak. Astrid weet een vertrouwde en ontspannen sfeer te creeeren. Ze voelde meteen aan dat ik erg gespannen was en heeft me eerst geholpen wat meer te ontspannen.

Tijdens de healing heeft ze verschillende energie blokkades weer laten stromen. Dit voelde ik meteen tijdens de sessie maar ook de dagen na de sessie. Naast het opheffen van de blokkades heb ik ook veel inzichten gekregen. Astrid weet precies te benoemen wat er in mijn leven speelt en op welke manier ik hier mee om kan gaan.

Een aantal maanden na de eerste sessie heb ik een tweede healing gehad om wat meer inzichten te krijgen en bepaalde spanningen los te laten. Ook deze keer heeft Astrid tijd besteed aan het creeeren van een open en prettige sfeer. Direct wist Astrid weer te benoemen waar ik op moet letten en wat er in mijn leven speelt. Ook deze keer waren de inzichten van Astrid heel verhelderend en heb ik daar nog steeds profijt van.